Rotita, reinventata: Mausii Revolution, cu scroll hiper-rapid, accelereaza navigarea utilizatorilor de PC si Mac prin continutul digital
Logitech a anuntat lansarea a doi mausi avansati care transforma experienta cautarii si manipularii imensei cantitati de informatii de pe computerul personal sau Internet. Un instrument indispensabil navigarii pe computer, mausul satisface acum pretentiile avansate ale utilizatorilor care au nevoie sa se miste repede si intuitiv printre paginile Web, fisierele spreadsheet, fotografii digitale, liste de cantece personalizate sau alte documente bogate in continut digital.

Ambii mausi permit o derulare hiper-rapida gratie rotitei revolutionare, din aliaj MicroGear Precision Scroll Wheel care se invarte liber pana la sapte secunde, deschizand sute de pagini cu o singura apasare a degetului si stabilind astfel un nou record pentru derulare eficienta. Navigarea pe computer cu acesti mausi este imbunatatita de asemenea prin functia de cautare inovatoare One-Touch, care le permite utilizatorilor sa selecteze un cuvant sau o fraza dintr-o pagina web sau dintr-un document si. cu un singur click, sa vizualizeze rezultatele cautarii pe Internet ale acelui subiect. si cu designul ergonomic, noii mausi ofera un nivel ridicat de confort devenind extensii aproape imperceptibile ale mainii.

Mausul Logitech VX Revolution are un pret sugerat de vanzare de 79,99 lire in Europa in timp ce mausul Logitech MX Revolution are un pret de vanzare recomandat de 99,99.

Un studiu recent intreprins de Logitech arata ca utilizatorii au, in medie, sase aplicatii deschise simultan pe computerul lor si fereastra activa este schimbata sau o noua fereastra este deschisa la fiecare 50 secunde. Pentru a naviga prin continutul imens aflat la dispozitia lor, utilizatorii misca rotita de derulare a mausului pe o distanta de aproximativ opt metrii de-a lungul a opt ore de lucru.

Rotita de scroll, reinventata

MicroGear Precision Scroll Wheel ajuta la usurarea navigarii in doua moduri diferite. Descoperirea modului de derualare rapid permite utilizatorilor sa acceseze documente mari cat de repede doresc. O singura apasare acopera 10.000 de linii dintr-un document Microsoft Excel in cateva secunde cu o rotita de derulare traditionala ar fi nevoie de 500 de rotiri si sapte minute pentru a acoperi acelasi spatiu.

Noua rotita furnizeaza de asemenea o optiune imbunatatita de derulare in modul clic cu clic, rezultand feedback tactil familiar pentru fiecare unitate din distanta parcursa. Astfel utilizatorii pot sa acceseze cu precizie liste, prezentari si imagini individuale.

Oferind cumparatorilor posibilitatea de a folosi modul de derulare rapid, Logitech a inlaturat una din sursele de oboseala ale utilizatorilor, care trebuiau anterior sa-si miste in permanenta degetul aratator pentru a accesa documente lungi, a afirmat Ashish Arora, Vice-presedinte al departamentului de Product Marketing la Logitech.

Fiecare aplicatie necesita un tip diferit de navigatie si datorita constructiei sale avansate, rotita poate trece elegant de la modul de derulare rapid la clic cu clic. Cei care incearca noua rotita nu vor dori sa revina la cele traditionale.
Cautare One-Touch

Marcand o noua descoperire in navigatie, functia de cautare One-Touch poate fi asociata unei alte aplicatii de cautare folosita de utilizator, cum ar fi Yahoo! Live Words si Google. Cand un cuvant sau o fraza sunt subliniate intr-un document sau pe o pagina web, este necesar doar un clic pe butonul de cautare One-Touch, localizat chiar mai jos de rotita de derulare, si automat incepe cautarea pe web sau pe calculator.
Proiectat pentru confort

Confortul a devenit din ce in ce mai important pe masura ce oamenii continua sa petreaca din ce in ce mai mult timp in lumea digitala. Conturul sculptat al noilor mausi Logitech ofera puncte de odihna pentru degete, iar marginile de cauciuc permit manipularea mausilor fara a strange prea tare. Ambii mausi, confectionati dintr-un aliaj de politetrafluoretilena ce impiedica frecarea, permit o alunecare mai usoara cu minim efort din partea utilizatorilor. si rotita MicroGear include o banda de cauciuc care permite o mai usoara manipulare a acesteia.

Mausul Logitech MX Revolution

Cel mai avansat maus din lume, Logitech MX Revolution include o functie inteligenta a MicroGear Precision Scroll Wheel: rotita motorizata comuta automat intre modul rapid si clic cu clic, gratie tehnologiei Logitech SmartShift, care detecteaza programul utilizat si aplica automat modul ce se potriveste cel mai bine. in unele aplicatii, cum ar fi Microsoft Excel, tehnologia Logitech permite de asemenea sesizarea vitezei de utilizare a rotitei pentru viteza mare, rotita trece pe modul rapid; pentru viteza redusa, aceasta foloseste modul clic cu clic. Utilizatorii pot de asemenea schimba manual modurile tragand in jos si apasand un clic pe rotita. si setarile pentru rotita si pentru toate cele sapte butoane ale mausului pot fi adaptate in functie de preferintele individuale datorita software-ului inclus - Logitech SetPoint sau cu software-ul Logitech Control Center pentru Mac, disponibil pentru descarcare.

Mausul MX Revolution este prevazut de asemenea cu o a doua rotita, aflata aproape de degetul mare, care poate fi folosita fie pentru marirea/micsorarea fotografilor si documentelor, fie pentru a manipula usor aplicatiile deschise, determinand o si mai mare eficienta a navigatiei.

Mausul Logitech MX Revolution are un pret de vanzare recomandat de 99,99 in Europa. Va fi disponibil in S.U.A si in Europa incepand cu 25 august.

Mausul Logitech VX Revolution

Proiectat pentru utilizatorii de laptop-uri care isi doresc cel mai bun maus, Logitech VX Revolution combina manevrabilitatea si confortul. Are dimensiuni mai reduse decat mausul MX Revolution si include un slot pentru micro-receiverul de 2,4GHz, devenind astfel si mai usor de manevrat. si designul ergonomic, marginile de cauciuc si suportul pentru degete determina un confort sporit.

La baza mausului se afla un comutator pentru schimbarea modului de functionare a rotitei MicroGear de la rapid la clic cu clic. Mausul este prevazut de asemenea cu un zoom de inalta rezolutie ce permite marirea si micsorarea cu usurinta a documentelor si fotografiilor deschise. Mausul Logitech VX Revolution are un pret sugerat de vanzare de 79,99 in Europa. Va fi disponibil incepand cu 25 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri