Banii au fost oferiti de Universitatea Stanford (Gansca este absolventa a acesteia), fondurile Great Oaks Venture Capital si Greylock Partners si banca de investitii Allen&Company.

Aceasta este cea de-a doua finantare primita de Knotch, prima fiind de 1,5 milioane de dolari in noiembrie 2013. Atunci, banii au fost oferiti de aceiasi investitori, mai putin Allen&Company.

Anda Gansca este o tanara in varsta de 26 de ani din Cluj-Napoca, dar care a plecat din Romania la 18 ani pentru a urma cursurile Universitatii Stanford.Ea a studiat economie si relatii internationale, dar ulterior a devenit pasionata de analiza datelor.

Citeste si:

Platforma Knotch, lansata in 2012 impreuna cu Stephanie Voftsun, ofera oamenilor oportunitatea de a-si exprima opiniile, intr-un mod foarte clar, fara ambiguitati fata de un anumit subiect

Intr-un interviu pentru wall-street.ro din 2013, Gansca compara Knotch cu un “termometru al emotiilor”, mai exact un instrument vizual care permite oameni sa isi inregistreze rapid opiniile privind un subiect prin alegerea de culori – de la rosu aprins (foarte pozitiv) pana la albastru inchis (foarte negativ), cu noua alte tente intre ele”.

Anda Gansca a fost inclusa recent in “30 under 30”, un clasament realizat de publicatia economica INC care prezinta anual 30 de antreprenori sub 30 de ani care ar trebui urmariti.