Vodafone Romania lanseaza o solutie noua pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, in contul lor M-Pesa. Noua functionalitate se adreseaza oricarei persoane care detine un card bancar si doreste sa transfere bani unui utilizator M-Pesa din Romania.

“Vodafone este primul operator telecom care a lansat, anul trecut, serviciul M-Pesa prin intermediul caruia clientii pot trimite si primi bani sau pot face plati cu ajutorul telefonului mobil. Acum, lansam o noua functionalitate pentru clientii nostri: toti cei care doresc sa trimita bani in tara si au un cont bancar, pot face acest transfer online, catre orice utilizator M-Pesa, de oriunde din lume. Facilitam, in felul acesta, tranzactii intre doua tipuri de utilizatori: cei care au acces la internet si utilizeaza servicii financiar-bancare si cei care nu au acces la internet, nu detin un cont bancar, dar au un telefon mobil” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development Vodafone Romania.

Practic, oricine este plecat din tara, se afla in alt oras sau isi doreste o metoda rapida de transfer de bani, catre un utilizator M-Pesa, poate folosi serviciul de alimentare online a unui cont M-Pesa, trimitand bani direct de pe site-ul www.m-pesa.ro, sectiunea “Alimenteaza online”. Se accepta platile online operate de pe cardurile bancare emise de VISA, Mastercard si Maestro, iar transferul se efectueaza intr-o zi lucratoare. Mai multe informatii despre modul in care poate fi folosit noul serviciu, puteti gasi aici: https://m-pesa.vodafone.ro/alimenteaza-online/index.htm

Totodata, Vodafone lanseaza acum si aplicatia mobila M-Pesa pentru telefoanele smartphone, prin care utilizatorii pot trimite si mai usor bani catre alti utilizatori M-Pesa, pot face diverse plati, inclusiv plata facturilor de utilitati, pot afla informatii despre contul lor de M-Pesa si pot sa reincarce Cartela Vodafone. Aplicatia este disponibila, pentru moment, pe sistemele de operare Android. In plus fata de ghidul interactiv *789#, aplicatia mobila M-Pesa ofera posibilitatea de selectare a destinatarilor din lista de contacte, stabilirea unor plati recurente si a unor notificari periodice pentru plata acestora precum si identificarea celor mai apropiate locatii M-Pesa. Aplicatia mobila si traficul mobil in aplicatie sunt gratuite, cu exceptia utilizarii functiei de cautare a locatiilor M-Pesa pe harta disponibila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri