Siveco Romania angajeaza 250 de noi specialisti pana la sfarsitul anului 2006
Dezvoltarea internationala a afacerilor determina o crestere pe masura a echipei Siveco Romania. Cum obiectul de activitate al companiei este dezvoltarea si integrarea de tehnologii software de varf, managementul Siveco considera ca performantele organizatiei, competitivitatea sa interna si internationala este asigurata in mod esential de calitatea specialistilor sai. De aceea recrutarea celor mai buni specialisti existenti pe piata fortei de munca, carora li se ofera conditii foarte motivante de lucru si posibilitati de perfectionare continua cu ajutorul cursurilor de instruire desfasurate in tara si strainatate, reprezinta in prezent o prioritate.

Recrutarea se face fie cu ajutorul agentiilor specializate, dar si prin forte proprii. 'In aceasta perioada suntem interesati in special de specialisti cu experienta atat pe partea de programare, cat si pe partea de management de proiect si analiza de business cum ar fi programator senior Oracle si programator senior Java, senior project manager, senior business analyst, dar pot spune ca Siveco Romania este una dintre putinele companii care angajeaza si tineri absolventi. Multi dintre colegii nostri care si-au inceput cariera ca studenti in cadrul firmei au ajuns directori de proiect, directori de produs si chiar directori de departament fiind sprijiniti sa creasca in cariera declara Daniela Bichir, quality and human resources manager, intr-un comunicat al companiei.

'Noi consideram ca cel mai pretios bun al companiei sunt angajatii si realizarile companiei li se datoreaza lor, de aceea investim in permanenta in imbunatatirea competenentelor lor si le asiguram cele mai bune conditii pentru a evolua in directia pe care si-o doresc declara Irina Socol, director General al Siveco Romania. Cred ca acest lucru este foarte important si aduce intotdeauna rezultatele cele mai bune, pentru ca numai atunci cand esti motivat si faci ceea ce iti place poti ajunge la performanta. Un mediu de lucru stimulator, recunoasterea meritelor individuale si ale echipelor dar si recompensele materiale sunt la fel de importante. Pot spune ca salariile angajatilor Siveco sunt aliniate nivelului din UE, iar despre atmosfera, spiritul de echipa din cadrul companiei va poate povesti oricare dintre angajatii Siveco spune Irina Socol.

Astfel prin initierea proiectului Academia Siveco, compania urmareste integrarea rapida a noilor angajati pe piata muncii. Obiectivele acestui proiect sunt asigurarea unei instruiri profesioniste in domeniul IT&C prin impartasirea cunostintelor si experientei echipei Siveco Romania, prin implicarea studentilor intr-un program activ de studiu si prin oferirea oportunitatii unei cariere solide in cadrul Siveco.

Numai in primele 6 luni ale anului 2006, aproximativ 250 de angajati Siveco au urmat cursuri de instruire externa. Domeniile de instruire oferite de Siveco Romania sunt variate, fiecare angajat avand acces la cursuri legate de planul individual de cariera. Sunt cursuri de programare, de project management, de vanzari, de asigurarea calitatii, cursuri legate de dezvoltare soft-skills (abilitati de prezentare, negociere, customer care) si MBA. De asemenea, compania ofera programe de pregatire manageriala, fiecare angajat, in functie de performante putand evolua spre o pozitie de management.

Preocuparea permanenta a Siveco pentru imbunatatirea competentelor angajatilor a clasat Siveco Romania pe un important loc in topul angajatorilor si i-a adus titlul de Best Investor in People.

'Siveco Romania este o echipa tanara si dinamica care a demonstrat in fiecare an masura excelentei sale in domeniul IT, dovada numeroasele premii si recunosteri interne si internationale care nu au intarziat sa apara. Sunt mandra sa pot lucra alaturi de colegii mei si cred ca este o oportunitate deosebita si un privilegiu pentru oricine alege sa lucreze alaturi de ei. Siveco Romania este locul unde cu siguranta poti deveni cel mai bun, pentru ca ai sansa sa lucrezi alaturi de cei mai buni in domeniu considera Irina Socol.

Infiintata la inceputul anului 1992, Siveco Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. intre actionarii Siveco Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V.

Siveco Romania SA este certificata de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.

Compania Siveco Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP)si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group -ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact si WEF Transparency.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri