UPC Romania, companie membra Liberty Global, anunta extinderea grilei Horizon Go cu 15 noi canale TV. Astfel, clientii UPC care folosesc aplicatia Horizon Go se pot bucura de peste 70 de canale TV oriunde, oricand.

Noile canale TV disponibile acum prin Horizon Go sunt: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR News, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, Romania TV, TVR 2, TVR 3, France 24, Bloomberg, National TV, National 24 Plus, Favorit.

Aplicatia UPC Horizon Go a fost lansata la sfarsitul anului 2014. Prin intermediul ei UPC ofera clientilor de televiziune si internet posibilitatea de a se bucura de continutul TV dorit pe smartphone, tableta sau laptop fãrã niciun cost suplimentar. Numarul de canale disponibile prin serviciul Horizon Go depinde de tipul de abonament TV al fiecarui client. Printr-un singur cont My UPC, un client UPC poate viziona canale online pe maximum 5 dispozitive conectate simultan. In plus, clientii pot folosi dispozitivul mobil ca telecomanda pentru a schimba canalul pe mediabox-ul UPC sau pentru a programa inregistrari direct din aplicatie, de acasa sau de la distanta.

De la momentul lansarii si pana in prezent, numarul clientilor UPC care au descarcat si folosesc Horizon Go a crescut constant. Peste 10% din baza de clienti de televiziune digitala au descarcat aplicatia in 4 luni de la lansare. Pana in prezent, clientii UPC au urmarit, prin intermediul Horizon Go, sute de mii de ore de continut TV online si au inregistrat, de la distanta, peste 20.000 emisiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri