IBM, "rivalul din copilarie" al Apple, ar putea deveni oficial cel mai mare sustinator al companiei create de Steve Jobs, in contextul in care ar putea face o comanda de 50.000 de laptop-uri MacBook pentru angajatii sai, scrie Apple Insider.

Angajatii IBM vor avea posibilitatea sa isi aleaga pe ce dispozitiv lucreaza: optiunile fiind MacBook Pro, MacBook Air sau alt brand de calculatoare. Fiecare calculator va avea preinstalate toate soft-urile necesare pentru inginerii IBM. In informarea transmisa angajatilor se precizeaza ca IBM are deja 15.000 de Mac-uri, ca urmare a unui program prin care a permis angajatilor sa isi aduca propriul dispozitiv la birou, dar isi propune sa aduca inca 50.000 de MacBook-uri pana la finalul acestui an.

Cu aceasta noua comanda, IBM ar putea ajunge cea mai mare companie din lume care sustine Apple prin achizitia de Mac-uri. De altfel, Apple si IBM au devenit parteneri in iulie anul trecut, cand au inceput sa colaboreze pe o serie de aplicatii iOS.

Colaborarea dintre cele doua companii este surprinzatoare, avand in vedere ca la inceputuri Apple si IBM rivalizau pe piata calculatoarelor.

Citeste si:
In premiera mondiala, pe Mac scrie 'Intel inside'
In premiera mondiala, pe Mac...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
MacBook Air: de ce as renunta sa lucrez pe un laptop cu Windows