IBM isi inzestreaza angajatii cu laptop-uri Apple, desi in urma cu 30 de ani cele doua companii duceau o lupta acerba

IBM, "rivalul din copilarie" al Apple, ar putea deveni oficial cel mai mare sustinator al companiei create de Steve Jobs, in contextul in care ar putea face o comanda de 50.000 de laptop-uri MacBook pentru angajatii sai, scrie Apple Insider.

Angajatii IBM vor avea posibilitatea sa isi aleaga pe ce dispozitiv lucreaza: optiunile fiind MacBook Pro, MacBook Air sau alt brand de calculatoare. Fiecare calculator va avea preinstalate toate soft-urile necesare pentru inginerii IBM. In informarea transmisa angajatilor se precizeaza ca IBM are deja 15.000 de Mac-uri, ca urmare a unui program prin care a permis angajatilor sa isi aduca propriul dispozitiv la birou, dar isi propune sa aduca inca 50.000 de MacBook-uri pana la finalul acestui an.

Cu aceasta noua comanda, IBM ar putea ajunge cea mai mare companie din lume care sustine Apple prin achizitia de Mac-uri. De altfel, Apple si IBM au devenit parteneri in iulie anul trecut, cand au inceput sa colaboreze pe o serie de aplicatii iOS.

Colaborarea dintre cele doua companii este surprinzatoare, avand in vedere ca la inceputuri Apple si IBM rivalizau pe piata calculatoarelor.

Citeste si:
Stock Busters: ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment
Stock Busters: ultimele...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri