Samsung Electronics Romania anunta numirea lui Cristian Cojocaru in functia de head of telecom division.

„Sunt bucuros sa ma alatur echipei Samsung si imi voi folosi intreaga experienta acumulata pentru a creste businessul companiei pe plan local” a declarat Cristian Cojocaru.

Cristian Cojocaru a acceptat provocarea de a se alatura echipei Samsung si va prelua conducerea diviziei telecom incepand cu aceasta luna.

El are o experienta de peste 17 ani in vanzari si a condus, timp de peste opt ani, mai multe echipe de vanzari din cadrul mai multor companii de telecom. Noul Head of Telecom Division si-a inceput cariera la Orange Romania, unde a contribuit timp de sase ani la cresterea retelei de parteneri a companiei.

In perioada 2005 – 2007, Cojocaru a contribuit la cresterea diviziei GSM din cadrul LG Romania, iar din 2008 a devenit seful diviziei de vanzari Sony Ericsson pe zona balcanica, avand o contributie majora la cresterea cifrelor de vanzari ale companiei. In ultimii ani, Cristian Cojocaru a dezvoltat strategia de vanzari pentru Vodafone Romania si strategia B2B pentru Telekom Romania, conducand in acelasi timp cu succes propria companie de consultanta in business.

Citeste si:
Romanii cumpara smartphone-uri scumpe, dar au uitat de tablete
Romanii cumpara...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
De ce cresc preturile telefoanelor, in loc sa scada?
Setari Cookie-uri