Vodafone Romania anunta ca solutia BlackBerry este disponibila si pe telefoanele Nokia E61 si, in curand, Nokia 9300i, precum si pe noul terminal BlackBerry 8700v, personalizat pentru Vodafone.

In plus, Vodafone Romania ofera clientilor sai noi pachete mai avantajoase pentru solutia BlackBerry, cu preturi incepand de la 18 dolari pe luna.

„Ne bucuram sa facem solutia BlackBerry accesibila pentru cat mai
multi utilizatori din Romania, prin oferirea de noi pachete avantajoase, adaptate tuturor cerintelor de comunicare. In acelasi timp, punem la dispozitia clientilor nostri, pentru prima data in Romania, solutia BlackBerry de la Vodafone pe doua noi modele de telefoane mobile. Vom continua sa ne diversificam ofertele si portofoliul de servicii si produse, pentru a face fata nevoii crescande a utilizatorilor romani, de a avea la dispozitie solutii performante de comunicatii, oriunde si oricand”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Clientii Vodafone Romania pot beneficia acum de un nou serviciu – BlackBerry Business Solution – disponibil pe telefonul mobil Nokia E61 si, in curand, si pe telefonul mobil Nokia 9300i.

Oferta BlackBerry Business Solution este disponibila clientilor Vodafone Romania cu doua optiuni: BlackBerry 5MB, pentru nevoi de comunicare de baza, si BlackBerry National Unlimited, cu pana la 15MB inclusi, pentru nevoi extinse de comunicare.

Abonamentul lunar pentru BlackBerry 5MB este 18 dolari, iar pentru BlackBerry National Unlimited – 24 USD. Traficul suplimentar este taxat cu 0.30 USD/MB.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si