Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o noua caracteristica pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor sa comunice nelimitat in retea prin SMS, MMS si prin aplicatia joyn by Telekom, precum si in afara retelei folosind WhatsApp. In aplicatia WhatsApp, traficul de date national gratuit si nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video.

Unicitatea noii caracteristici este data de faptul ca utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promotie indiferent daca au credit disponbil sau o extraoptiune activa. Telekom este singurul operator national care ofera utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fara a avea o extraoptiune activata sau credit disponibil.

Utilizatorii Clientii Telekom care folosesc cartele preplatite se vor bucura in mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca acestia sa efectueze actiuni suplimentare. Oferta este disponibila pentru toti utilizatorii noi si existenti Telekom de cartele preplatite, cu exceptia utilizatorilor de cartelele preplatite de tip hibrid.

Promotia se va desfasura in perioada 25 mai - 25 noiembrie 2015. Toti utilizatorii de cartele preplatite Telekom se pot bucura de aceasta promotie atata timp cat cartela este valabila.

Citeste si:
Solutii pentru Bucuresti: Cum putem scapa de aglomeratie
Solutii de transport pentru...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Telekom Romania anunta prelungirea mandatului lui Miroslav Majoros