Ubisoft, unul dintre cei mai mari jucatori din piata locala de dezvoltare de jocuri video, continua dezvoltarea in Romania. Compania si-a extins sediul cu o noua cladire, creand un spatiu generos pentru cei peste 1,200 angajati.

Mai mult, studioul ofera 300 noi pozitii, introduce un nou beneficiu pentru angajati si diversifica initiativele educationale adresate studentilor si tinerilor profesionisti, cu noi programe care sa-i pregateasca pentru o viitoare cariera in dezvoltarea jocurilor video.

In departamentul Productie, cele mai cautate profile sunt cele de programator, game designer si level designer. In departamentul IT, ce creeaza si mentine buna functionare a aplicatiilor si sistemelor informatice, sunt disponibile 10 familii de job-uri, cu focus pe pozitii ca PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Arhitect, Linux System Administrator sau BI Developer. Cei care aleg departamentul Quality Control trebuie sa aiba atentie sporita la detalii pentru a le asigura utilizatorilor cea mai buna experienta de gaming.

Astfel, Ubisoft cauta profesionisti pasionati de industria jocurilor video si IT, cu abilitati de programare in C/C++, PHP, .NET, SQL server, creativi si dornici sa faca parte din echipe ingenioase.

Pentru a le oferi un mediu de lucru cat mai placut si relaxant, cu ocazia extinderii companiei, Ubisoft a inaugurat o noua cladire de birouri, cu un design dinamic, ce are ca scop incurajarea creativitatii si a non conformismului specifice industriei jocurilor video.

Mai mult, din luna aprilie, Ubisoft a introdus un nou tip de beneficiu pentru angajati – pensia privata. Pentru acestia compania contribuie cu o suma fixa lunar, suplimentar pensiei din sistemul public.

Printre facilitatile pe care Ubisoft le ofera angajatilor se numara accesul la servicii medicale, sala de fitness cu clase de aerobic si kick box, sala de relaxare cu ping-pong, fuseball sau darts, masaj, biciclete, traininguri specializate sau sesiuni de dezvoltare personala.

Totodata, Ubisoft continua initiativele educationale prin programe practice ce ofera studentilor si tinerilor profesionisti sansa sa-si transforme pasiunea pentru gaming si IT in cariera. Acestia se pot inscrie la programele de internship intr-unul din departamentele de Productie sau IT, la programul Diplodocus pentru realizarea lucrarii de licenta sau Graduate Program ce vizeaza tinerii cu un potential rapid de crestere, integrandu-i intr-o platforma internationala de training.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri