RCS & RDS va creste incepand de astazi, 6 iulie, limita de trafic de date mobile in roaming national de la 100 MB/luna, la 200 MB/luna pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim si Complet, fara costuri suplimentare pentru clientii serviciului de telefonie mobila, pana la 31 decembrie 2015.

In perioada 06 iulie – 31 august 2015, clientii Digi Mobil vor beneficia promotional de 300 MB/luna de trafic in roaming national. De aceasta crestere de trafic in roaming national se vor bucura si clientii persoane juridice, scrie Mediafax.

“In concordanta cu strategia de a contribui la satisfactia clientilor nostri, continuam sa le oferim acestora cat mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Clientii companiei, persoane fizice, care opteaza pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat achita 2, 3, 5 sau 6 euro/luna (TVA inclusa), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 platesc 2, 3 sau 5 euro/luna (TVA inclusa).

In functie de tipul de abonament ales, clientii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Citeste si:
Compania mamă a RCS&RDS, venituri de 1,2 miliarde de euro în 2019
Compania mamă a RCS&RDS,...

Totodata, clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clientii beneficiaza si de echipamente gratuite.

Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, ce le ofera clientilor companiei posibilitatea sa comunice si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil, pe teritoriul Romaniei. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, utilizatorii beneficiaza de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.

Totodata, clientii Digi Mobil, persoane fizice, care au abonamente din gama Complet si Optim isi pot suplimenta traficul de date prin Extraoptiunea 5 GB pentru care vor plati doar 2,5 Euro/luna (TVA inclusa).

Extraoptiunea 5 GB se activeaza gratuit la numarul *111# (USSD) si se urmeaza pasii indicati in mesajul de pe telefon. Alegand aceasta optiune, clientii pot folosi 5 GB suplimentari de date mobile la viteza maxima, in plus fata de traficul inclus in abonamentul de telefonie mobila. In urma activarii, Extraoptiunea 5GB ramane activa pe termen nedeterminat si se factureaza ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat. Clientii pot dezactiva oricand aceasta extraoptiune tot la numarul *111# si vor fi facturati proportional cu numarul de zile din luna curenta.

Citeste si:
Digi Business ofera reducere 50% la portarea in retea
Digi Business ofera reducere...

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekom, UPC precum si Orange si Vodafone.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri