Facebook testeaza un buton GIF care le permite userilor sa gaseasca si sa trimita GIF-uri in Messenger. Butonul special pentru GIF-uri face ca distribuirea lor sa fie mult mai usoara decat actualele setari, in prezent utilizatorii trebuind sa downloadeze si sa utilizeze o aplicatie terta, in paralel cu Messenger-ul.

Conform Techcrunch.com, butonul GIF care de saptamana trecuta a inceput sa le apara unora dintre cele 700 de milioane de utilizatori ai Messenger-ului, aduna GIF-uri "in trend", precum Giphy si Riffsy. Acestea din urma sunt doua companii care produc aplicatii speciale pentru Messenger.

In prezent, numarul de GIF-uri este limitat. Odata GIF-ul expediat, mesajul include un link pentru a descarca butonul special pentru Messenger ori aplicatiile Riffsy sau Giphy pentru Messenger.

Un purtator de cuvant al retelei sociale a declarat ca GIF-urile s-au bucurat de succes marit odata cu lansarea butonului special pentru Messenger. El a mai afimat ca Facebook testeaza diverse metode pentru a usura expedierea de animatii precum GIF-urile in doar cateva click-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri