Sechestrul asigurator instituit in data de 24 iunie de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) asupra conturilor bancare ale companiei Network One Distribution (NOD) a fost ridicat astazi prin decizia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta a admis contestatia masurii asiguratorii depuse de NOD in data 29 iunie 2015.

"Am trecut prin mai multe etape in ultimele doua saptamani. La inceput am fost foarte surprinsi. Apoi am depus eforturi mari de colectare de date si documente prin care sa aratam instantei ca firma este a mea si ca masurile nu erau justificate in cazul nostru. Apoi am asteptat cu nerabdare si incredere decizia, ma bucur ca s-a clarificat rapid", a declarat Iulian Stanciu, proprietarul NOD.

"Compania NOD a fost construita de mine de la infiintare pana in anul 2012 si toate deciziile de dezvoltare strategica mi-au apartinut exclusiv in tot acest timp. Din 2012 am achizitionat si restul de actiuni, NOD devenind o companie detinuta 100% de mine”, spune Iulian Stanciu, proprietarul Network One Distribution. "Activitatea companiei s-a desfasurat ingreunat pentru ca nu am putut achizitiona marfa si nu am putut efectua plati. Acum reintram in normal", a declarat, la randul sau, Razvan Ziemba, director general NOD.

NOD este unul dintre principalii jucatori pe piata de distributie de electro-IT din Romania, cu peste 240 de angajati si furnizor principal al tuturor vanzatorilor de IT, electronice si electrocasnice din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Popoviciu contesta sechestrele puse pe cele 224 de hectare din nord