eMAG.ro, unul dintre cele mai importante magazine online din Romania si GECAD ePayment International, integrator de solutii pentru comert electronic, lider al pietei locale de profil, anunta volume ridicate de tranzactii prin Internet, achitate cu cardul bancar in perioada de vara.

Este cunoscut faptul ca vanzarile clasice in magazine fizice stagneaza in majoritatea industriilor in perioada iunie-august. in acest context sumele tranzactionate exclusiv online prin card in luna august prin eMAG.ro au atins si 10.000 euro/ saptamana, o crestere de aproximativ 300% fata de aceeasi perioada in 2005 si 200% fata de media lunara din prima jumatate a anului curent.

Colaborarea intre eMAG.ro si ePayment pentru segmentul de plati online a debutat in luna august si se inscrie in eforturile ambelor companii de promovare a comertului electronic in Romania si a cardului ca modalitate de plata.

eMAG.ro inseamna un nou model de comert, modern si adaptat cerintelor diverselor categorii de clienti. Cresterea constanta a interesului cumparatorilor nostri pentru modalitati alternative de plata a dus la decizia de reevaluare si intarire a ofertei pe segmentul de plati online prin card. Solutia aleasa in continuare este ePayment, o solutie pe care o consideram complexa, cu functii utile in dezvoltarea strategiei de business si orientata catre client in aceeasi masura ca si eMAG.ro. - sigur, rapid si simplu de utilizat, spune Radu Apostolescu, director executiv si cofondator al eMAG.ro.

Platforma de comert electronic dezvoltata de GECAD ePayment ofera siguranta si confortul necesare in timpul unei tranzactii online pe care un client le asteapta cand intra intr-un magazin pe Internet. in plus, instrumentele de marketing puse la dispozitia comerciantului fac posibile diversificarea si adaptarea serviciilor la nevoile clientilor. ePayment integreaza toate instrumentele necesare activitatii comerciale online si se adreseaza tuturor celor care vor sa inceapa sau sa extinda o afacere in mediul Internet romanesc.

Colaborarea companiei GECAD ePayment cu unul dintre cele mai importante magazine online din Romania a demarat pozitiv si avem incredere ca va continua in acelasi ritm. Proiectul eMAG.ro demonstreaza cel mai bine potentialul comertului online pe plan local si ne incurajeaza eforturile de promovare a acestuia, completeaza Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment International.

Cifra tranzactionata in luna august a acestui an prin magazinul eMAG.ro se inscrie in tendinta generala de dezvoltare a comertului electronic in Romania.

Conform datelor disponibile la nivel de industrie, numarul magazinelor online este in crestere in Romania, in prezent numarul lor fiind estimat la 800. O tendinta pozitiva se observa si in ceea ce priveste deschiderea cumparatorilor catre metode alternative de plata pentru 2006 specialistii GECAD ePayment asteptandu-se la o crestere cu peste 25% fata de 2005 a valorii tranzactiilor efectuate online cu card bancar, in magazinele virtuale romanesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri