Deutsche Bank Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al bancii germane, a ajuns la 300 de angajati, urmand ca pana la inceputul anului urmator sa mai fie recrutate inca 200 de persoane.

Astfel, centrul de tehnologie care dezvolta solutii software pentru operatiunile globale ale bancii va ajunge la 500 de locuri de munca in domeniul IT&C pana in 2016. Deutsche Bank Global Technology a fost deschis in ianuarie 2014.

In ultimele luni, pentru centru au fost angajati 100 de specialisti.

Cei 200 de oameni care vor fi recrutati in urmatoarele luni sunt pentru specializari precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Se extind cu inca 700 de metri patrati

„Prima jumatate a anului 2015 a fost foarte buna pentru centrul nostru de tehnologie. Ne-am depasit obiectivele de angajare si echipa noastra numara in prezent peste 300 de colegi. Am inregistrat o dezvoltare exponentiala, avand in vedere ca suntem o companie infiintata cu doar un an in urma. Specialistii romani apreciaza oportunitatile de dezvoltare ce tin de tehnologiile utilizate de Deutsche Bank la nivel global, fiind solicitati pentru mai multe proiecte internationale”, a afirmat Marian Popa, manager al DB Global Technology:

Citeste si:
Gigantul Opel vrea sa concedieze 4.000 de angajati
Gigantul Opel vrea sa...

Compania isi va extinde sediul cu peste 700 metri patrati, extinderea vizand primul etaj al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. In prezent, DB Global Technology activeaza pe o suprafata de peste 6.000 metri patrati.

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998, oferind produse si solutii personalizate pentru Corporate, Investment si Transaction Banking, pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de Private Wealth Management pentru clientii persoane fizice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Noua domenii pe care sa le iei in calcul, daca iti cauti job in 2020