SanDisk Corp. a anuntat sambata lansarea pe piata, incepand cu luna octombrie 2006, a unui MP3 player cu capacitate de 2 GB, indeajuns pentru a inmagazina 1.000 de melodii, dar cu un pret de cost de aproximativ 100 de dolari.

SanDisk, firma care ocupa locul doi pe piata playerelor digitale in urma grupului Apple, a precizat ca noul model Sansa c200 va avea un pret de recomandat de comercializare de 99,99 dolari in SUA si de aproximativ 79 euro (101 dolari) in Europa, acestea fiind primele piete pe care va fi lansat. De asemenea va exista si o versiune cu o capacitate de un gigabyte, care se va vinde la un pret recomandat de 79,99 dolari, informeaza Rompres.

Sansa a precizat ca modelul Sansa c200 va fi compatibil cu sistemul Windows PlayForSure oferit de Microsoft, ceea ce insemna ca utilizatorul va putea descarca muzica, pe baza unui abonament online, de la companii percum RealNetworks Rhapsody, Napster si Yahoo! Music. Noul player va avea un ecran LCD si un slot pentru un card de memorie suplimentar, fapt ce ii va creste capacitatea de inmagazinare. In plus, ambele versiuni vor fi capabile pentru a afisa poze.

SanDisk este cel mai mare producator mondial de memorii de tip flash, dispozitive utilizate in camere digitale, telefoane mobile si playere MP3.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »