Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani si pe piata din Romania, a recrutat 348 de persoane pentru birourile din Bucuresti si Sibiu in primul semestru, compania intentionand sa ajunga la 1.300 de angajati in tara noastra pana la sfarsitul anului.

Numarul angajatilor Stefanini in Romania a crescut in primul semestru cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand in prezent la 1.150. Pana la sfarsitul anului, compania urmeaza sa angajeze inca 150 de persoane si sa ajunga astfel la 1.300 de angajati in tara noastra.

Din cei 348 de noi angajati pe care Stefanini i-a recrutat in primele sase luni ale anului, 299 lucreaza in biroul din Bucuresti al companiei, iar 49 in biroul din Sibiu.

Pozitiile deschise in cadrul Stefanini in prima jumatate a anului au fost de programatori (.Net, Java, Mobile, PHP, FrontEnd), testeri, business analysts, specialist infrastructura (Networking, Wintel, Unix, Storage, Security, Monitoring), recrutori, HR assistant, receptionist, agenti helpdesk pe diverse limbi straine (engleza, franceza, italiana, spaniola, rusa, germana, maghiara, greaca), IT manager, project manager, business development manager.

Pentru posturile enumerate mai sus au fost sustinute aproximativ 5.000 de interviuri in primul semestru, ceea ce inseamna, in medie, mai mult de 40 de interviuri pe zi, rata de angajare fiind de circa 7%.

„Am cautat la noii angajati, pe langa abilitatile tehnice demonstrate la testele de la interviu, si trasaturi precum disciplina si flexibilitatea in modul de lucru. In continuare vom face recrutari in Romania si vom extinde echipa locala, in conditiile in care tocmai am semnat un nou contract cu un client global din domeniul FMCG”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini Romania.

Pentru urmatoarea perioada, Stefanini cauta candidati atat pe zona de development – programatori seniori pentru .NET, JAVA si pe tehnologii precum PhP, IOS, Android, cat si pe zona de infrastructura – pozitii de seniori si agenti vorbitori de engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, dar si cunoscatori de bulgara si croata.

”Toate pozitiile deschise sunt centralizate pe site-ul Stefanini. Astfel, candidatii pot aplica direct online, printr-un procedeu foarte simplu: selecteaza tara si domeniul de specialitate (spre exemplu, dezvoltator software, specialist infrastructura etc.), iar site-ul genereaza imediat toate pozitiile deschise din acel domeniu la momentul respectiv, fiind nevoie doar de un simplu click pentru ca CV-ul sa fie preluat”, subliniaza Daniela Vercellino.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri