Rentabiliweb va incasa banii pentru serviciile oferite de portalurile locale
Cel mai mare furnizor francez de solutii pentru rentabilizarea site-urilor s-a lansat pe piata romaneasca. Rentabiliweb Romania este prima companie de acest tip care activeaza in industria de profil romaneasca. Compania concepe si furnizeaza servicii care permit unui site sa obtina incasari din audienta sa.

Rentabiliweb tinteste site-uri de presa si TV precum si portale dedicate anunturilor si divertismentului, potrivit directorului general al subsidiarei din Romania, Tudor Ciobanu. Sistemul este optimizat pentru plati pana la cinci euro existand insa si un maxim de 20 de euro. In acest fel francezii ofera o solutie de plata mai simpla pentru descarcarea de melodii, sonerii ori logo-uri.

Plati rapide prin telefon

Principala calitate a serviciului de microplati Rentabiliweb este simplitatea. Utilizatorii acestor produse nu trebuie sa detina card sau conturi bancare, transferul de bani facandu-se practic prin telefon. Este vorba despre un sistem de plata in intregime securizat care respecta anonimatul clientului. Un telefon este suficient pentru a efectua o plata si a accesa o pagina, un serviciu sau orice alt tip de continut contra-cost. Sistemul este optimizat in special pentru tranzactii mici (sub 10 euro) si vizeaza clienti care nu dispun de carti de credit sau care ezita sa le foloseasca.

Compania ofera acoperire internationala, avand numere activate in aproximativ 25 de tari. Potrivit reprezentantilor companiei, suma maxima ce poate fi transferata poate ajunge si pana la 20 euro. In privinta sigurantei tranzactiilor, reprezentantii companiilor ne-au declarat ca, din constructie, solutiile Rentabiliweb ofera o siguranta maxima. "Sistemul Rentabiliweb are la baza imbinarea unui sistem de cookies si sesiuni inregistrate in baza de date Rentabiliweb, cat si script-uri php si Java, care ofera astfel o protectie maxima", spune directorul general al firmei.

Comisioane intre 5 si 20%

Rentabiliweb foloseste pe fiecare piata puterea sa de negociere pentru a obtine cele mai avantajoase comisioane de la companiile de telefonie fixa si mobila, ne-a declarat Tudor Ciobanu, director general al Rentabiliweb Romania. Astfel, in functie de procentul cerut de companiile de telefonie, Rentabiliweb retine din tranzactii un comision ce variaza intre 5 si respectiv 20 de procente. Compania nu impune plata unor taxe ori abonamente lunare.

O mie de clienti-companii, pana la sfarsitul anului

Pana la sfarsitul anului vom avea aproximativ 500-1000 de companii care vor permite plata prin sistemul nostru de microplati, dintre care 5% companii mari romanesti, 55% companii mici si mijlocii care functioneaza in principal online, iar restul site-uri particulare, estimeaza Tudor. In Franta, Rentabiliweb este lider de piata cu o cifra de afaceri aferenta anului trecut de 12 milioane euro. Pentru 2006 compania estimeaza o dublare a afacerilor pana la 20-25 milioane euro.

Pe piata franceza, Rentabiliweb este un sistem ce si-a dovedit eficacitatea, peste 100 de noi site-uri implementandu-l in fiecare zi. In 2005, traficul de sms-uri cu valoare adaugata a crescut la nivel national cu 59%, aceeasi piata inregistrand in Statele Unite o crestere de 200% (in comparatie cu 2001).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri