Telekom Romania, unul dintre principalii operatori telecom de pe piata locala, lanseaza impreuna cu platforma pentru parinti Desprecopii.com doua aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mame.

Cele doua aplicatii, Odiseea Sarcinii si Eu, Mamica ofera acces la o serie de instrumente specifice, informatii si sfaturi utile, incepand cu prima luna de sarcina si continuand in primii ani de viata ai copilului.

Odiseea Sarcinii este o aplicatie dedicata femeilor insarcinate, aceasta punand informatii utile referitoare la dezvoltarea bebelusului si a mamei, legate de sarcina, nastere, sanatate si nutritie, cat si o serie de calculatoare si utilitare. Printre acestea se numara saptamanile de sarcina, nume de copii, monitor de greutate, albume, vizite la nedic, contor de lovituri (miscari bebe), contor de contractii, planificator nastere, liste de cumparaturi utile, trusoul Bebelusului, anunta nasterea si multe altele.

Prin intermediul aplicatiei Eu, Mamica,proaspetele mamici beneficiaza de informatii despre sanatate, ingrijirea si dezvoltarea copilului, relatia parinte-copil, precum si de o serie de sfaturi . Pe langa aceste informatii, aplicatia inglobeaza o serie de utilitare si calculatoare, precum: Bebelusul - primele 52 de saptamani, grafice de crestere, calendar de vaccinare, activitati pentru copii, album foto si multe altele.

Ambele aplicatii mobile se integreaza cu platforma Desprecopii.com. Mamicile utilizatoare pot accesa cu usurinta diverse sectiuni ale site-ului, pot primi notificari pe telefon cand li se raspunde la o intrebare sau notificari pe mesageria privata. Prin intermediul butonului „Panica”, ele pot primi raspunsuri in situatiile de criza de la miile de persoane aflate in comunitate.

Citeste si:
Aplicatia online de eliberat permise pentru Delta, nefunctionala
Aplicatia online de eliberat...

Cele doua aplicatii mobile pot fi descarcate gratuit din Google Play si, in curand, din Apple Store si sunt compatibile cu sistemele de operare Android, versiunea 2.3. sau ulterioara, respectiv iOS, versiunea 7.0. sau ulterioara.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Aplicatie de food delivery se lanseaza la Cluj-Napoca