IBM a inceput sa lanseze cipurile pentru noua consola Nintendo

Compania IBM a anuntat ca a inceput sa furnizeze microcipurile pentru noua consola Nintendo, Wii, care ar trebui sa fie lansata inaintea sarbatorilor de iarna si care va concura pe piata cu dispozitivele de acelasi gen ale Microsoft si Sony.
Nintendo a anuntat ca noua consola va ajunge pe rafturile magazinelor inaintea sarbatorilor de iarna, fara a da, insa, o data anume pentru lansare sau o estimare a pretului pentru mult asteptatul dispozitiv pentru jocurile electronice.
Reprezentantii IBM au declarat ca cipurile folosesc o tehnologie care va mari substantial puterea de procesare a consolei Wii, care va folosi cu 20% mai putina energie si va emana mai putina caldura, informeaza NewsIn.

Consola Wii va concura, pe piata, cu noua consola Microsoft, deja lansata Xbox 360, si cu dispozitivul de acelasi gen produs de compania Sony si care urmeaza sa fie lansat, PlayStation 3. Reprezentantii Nintendo au mai declarat ca intentioneaza sa livreze sase milioane de unitati ale noii console Wii, pana la sfarsitul acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri