Compania IBM a anuntat ca a inceput sa furnizeze microcipurile pentru noua consola Nintendo, Wii, care ar trebui sa fie lansata inaintea sarbatorilor de iarna si care va concura pe piata cu dispozitivele de acelasi gen ale Microsoft si Sony.
Nintendo a anuntat ca noua consola va ajunge pe rafturile magazinelor inaintea sarbatorilor de iarna, fara a da, insa, o data anume pentru lansare sau o estimare a pretului pentru mult asteptatul dispozitiv pentru jocurile electronice.
Reprezentantii IBM au declarat ca cipurile folosesc o tehnologie care va mari substantial puterea de procesare a consolei Wii, care va folosi cu 20% mai putina energie si va emana mai putina caldura, informeaza NewsIn.

Consola Wii va concura, pe piata, cu noua consola Microsoft, deja lansata Xbox 360, si cu dispozitivul de acelasi gen produs de compania Sony si care urmeaza sa fie lansat, PlayStation 3. Reprezentantii Nintendo au mai declarat ca intentioneaza sa livreze sase milioane de unitati ale noii console Wii, pana la sfarsitul acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri