eMAG, unul dintre cei mai importanti jucatori online din regiune, lanseaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele mai noi smartphone-uri ale brandului Apple, pe 9 octombrie 2015, in eMAG Apple Shop.

Telefoanele sunt disponibile pentru pre-comanda incepand de joi, 1 octombrie. Smartphone-urile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor putea fi testate de clienti in eMAG Apple Shop, in showroomul din Bucuresti, aflat in interiorul Grant Shopping Center, pe Soseaua Virtutii 148.

Lansat pe 18 septembrie, eMAG Apple Shop comercializeaza intreaga gama de produse Apple, de la MacBook, iPhone si iPad, la accesorii. In showroomul din Bucuresti, clientii pot testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizati Apple: drone, boxe, cantare, dar si cunoscutele casti Beats. Echipa eMAG Apple Shop a fost instruita de reprezentanti Apple.

Operatorii telecom vor permite de saptamana aceasta, de asemenea, precomenzi pentru cele mai noi telefoane Apple.

Vezi aici ofertele la telefoanele iPhone 6.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri