Consortiul romanesc de companii de televiziune prin cablu, Digital Cable Systems (DCS) a ales serviciile digitale de emisie ale companiei olandeze Scopus pentru a extinde serviciile de televiziune prin satelit in Romania, anunta un comunicat Scopus remis NewsIn. Platforma digitala oferita de compania olandeza va sustine serviciul Direct-To-Home (DTH) de transmisie a programelor TV direct prin satelit.

DCS va implementa trei sisteme Scopus in doua locatii din Bucuresti. Toate cele trei sisteme au capacitatea de a emite mai mult de 50 de canale.

DCS este un consortiu care cuprinde 30 de companii de televiziune prin cablu, active pe piata romaneasca de aproape zece ani. Sistemul DTH are peste 40.000 de abonati, iar tinta pe anul 2006 este de a dubla acest numar. Scopus Video Networks dezvolta si comercializeaza produse video digitale pentru toate tipurile de operatori de televiziune prin cablu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri