Ensight consiliaza InterAKT in preluarea de catre Adobe

Ensight Management Consulting a asistat compania romaneasca de software Interakt Online S.A. in derularea si finalizarea negocierilor de preluare de catre binecunoscuta firma americana Adobe.

Ensight a acordat companiei InterAkt asistenta legala si financiara pentru a facilita vanzarea actiunilor catre Adobe.

Anterior inceperii negocierilor cu firma americana, Ensight a realizat auditul financiar si legal al InterAkt. Preluarea InterAkt de catre Adobe a fost pregatita din timp cu suportul consultantilor Ensight care au realizat o misiune complexa de crestere a valorii de piata a companiei (Equity Growth).

InterAkt Online este o societate constituita in anul 2000 cu participare romaneasca 100%. Avand ca principala linie de afaceri crearea de instrumente destinate dezvoltarii software pentru Intranet, Web Publishing si E-commerce, Interakt a cunoscut o crestere rapida.

Chiar si inainte de preluarea ei de catre compania americana, InterAKT Online a lucrat indeaproape cu Adobe (initial Macromedia), construind un parteneriat solid in ultimii ani.

Cu o reputatie excelenta si avand in portofoliu unele dintre cele mai respectate si cunoscute marci software, Adobe este una dintre cele mai mari si mai diversificate companii de software.

De mai bine de doua decenii, compania Adobe a redefinit, prin software si tehnologie, comunicatiile in afaceri, pentru divertisment sau personale, setand noi standarde de producere si livrare a continutului care angajeaza oamenii virtual oricand si oriunde.

De la simple imagini pentru imprimanta, video sau film, la continut digital dinamic pentru o varietate de aplicatii media, impactul solutiilor Adobe este evident in diverse industrii si simtit de catre oricine creaza, vede si interactioneaza cu informatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri