Incepand de astazi, Orange lanseaza in exclusivitate in Romania ceasurile Vector. Clientii pot achizitiona noile modele de smartwatch din Orange shop-urile din Bucuresti si din tara, precum si de pe magazinul online, la preturi intre 300 euro si 500 euro.

Alaturi de Andrei Pitis si Radu Georgescu, la conducerea companiei mai sunt Joe Santana, fost CEO al Timex si Steve Jarvis, care a fost creative lead pentru proiecte ale Timex si Nike FuelBand, avand ani de experienta in design de wearables. COO este Ron Spencer, fost director de operatiuni la Bulova si Fossil, si el completeaza linia de varf a companiei made in Romania. Biroul central este in Londra, insa compania, asa cum este de asteptat, conduce operatiuni si din Romania si are in plan deschiderea unui birou in San Francisco.

Andrei Pitis a subliniat, in cadrul evenimentului de lansare, ca, desi se afla in discutii cu un nou investitor proiectul se bazeaza pe fondurile Gecad si ale lui Radu Georgescu.

Prin includerea in oferta sa a modelelor Vector Watch, Orange raspunde nevoilor clientilor sai care isi doresc un smartwatch cu tehnologie intuitiva, care arata ca un ceas normal si este dotat cu o baterie ce ramane incarcata mai mult timp. Vector Watch vine astfel in completarea ofertei de accesorii wearable a Orange, care a inregistrat in prima parte a anului vanzari de patru ori mai mari comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

„Orange a fost primul operator telecom care a intuit succesul produselor de tip wearable. Acordam, asadar, o mare atentie inovatiei si nevoii de conectivitate a clientilor nostri, iar ceasurile Vector urmeaza indeaproape aceasta directie prin imbinarea unor caracteristici de mult asteptate de intreaga piata - design premium, durata mare de viata a bateriei si tehnologie intuitiva.” a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer la Orange Romania.

Vector Watch, in cele doua variante – Luna, cu aspect rotund si Meridian, cu carcasa dreptunghiulara – este un ceas cu design minimalist.

Oferta pentru Romania include colectiile Performance, Contemporary si Classic ce grupeaza 3 modele Meridian si 9 modele Luna. Ceasurile Vector sunt gandite atat pentru iubitorii de tinute business, cat si pentru tinutele sport sau casual. Fabricat din otel inoxidabil cu finisaje rafinate si bine conturate, Vector Watch ofera o autonomie a bateriei de 30 de zile si este singurul smartwatch de pe piata compatibil cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android si Windows Phone.

Sistemul sau de notificare permite utilizatorului sa citeasca sau sa respinga mesajele primite pe telefon cu o simpla miscare din incheietura mainii, iar functiile sale de comportament contextual permite ceasului sa invete in timp anumite gesturi pe care posesorul sau le repeta si sa reactioneze in conformitate.

Spre exemplu, cu un Vector Watch pe mana poti vedea dintr-o privire ce intalniri ai programate in acea zi, cine suna sau cine a trimis mesaje. Totodata, senzorii de inregistrare a activitatii personale pot furniza un sumar al activitatii fizice de peste zi (viteza, numar de pasi, distanta parcursa si altele). Impreuna cu aplicatiile specifice de fitness, utilizatorul poate stabili si urmari anumite obiective in privinta stilului sau de viata. Aspectul fetelor ceasului, impreuna cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate pe baza aplicatiilor la care fiecare posesor are acces.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri