Ionescu are o experienta de peste 15 ani in IT, el fiind timp de zece ani director de operatiuni al Bitdefender si timp de cinci ani director de strategie si marketing in cadrul Totalsoft.

Principalele obiective ale managerului sunt alinierea portofoliului de solutii la tendintele pietei, consolidarea echipei de marketing si integrarea cu echipele de vanzari directe si prin parteneriate strategice internationale.

“Vad in Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atat pe solutiile proprii de arhivare, cat si pe o abordare matura a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicatiile mobile sau solutiile in cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pietei locale in a intelege avantajele cloud computing-ului si promovarea serviciilor vandute sub brandul StarVault”, afirma Ionescu.

Citeste si:

Daniel Ionescu a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si MBA-ul Romano-Canadian al Universitatii din Ottawa, cu specializarea in marketing.

Star Storage este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania. Compania are un portofoliu de peste 500 de clienti in industrii ca financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica. De asemenea, furnizorul IT lucreaza pentru companii de pe patru continente in tari ca USA, Germania, Spania, Italia, Suedia, Elvetia sau Africa de Sud.