Compania Microsoft spera ca decizia Comisiei Europene nu va consta in eliminarea unor importante componente de securitate din versiunea pentru Europa a noului sistem de operare Windows Vista.
"Suntem ingrijorati de faptul ca beneficiarii nostri din Europa nu vor avea partea de aceleasi masuri de siguranta ale noului sistem de operare Windows Vista ca si clientii din alte parti. Siguranta este una din cele mai importante cerinte ale consumatorilor europeni si speram ca decizia Comisiei Europene nu va fi de a renunta la unele aspecte importante ale sistemului de operare pentru versiunea europeana", a precizat potrivit NewsIn vice-presedintele si consilier general pentru zona europeana al Microsoft, Erich Andersen.

"Dorim sa lansam sistemul de operare Windows Vista in totala conformitate cu legile europene si sa evitam deciziile care ar putea majora riscul pentru consumatorii europeni", a continuat acesta pentru reporteri.

Lansarea noului sistem de operare Vista, care va inlocui versiunea precedenta Windows XP, a intampinat multe intarzieri. Compania Microsoft planuieste lansarea pe plan mondial a versiunii comerciale a Windows Vista, dupa ce va oferi, in noiembrie, acest sistem de operare marilor companii pentru teste.

Comisia Europeana se afla momentan in discutii cu grupul Microsoft in legatura cu prezenta unor elemente anti-concurenta care nu sunt permise si trebuie eliminate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri