Masurile luate de guvernul condus de Victor Ponta au fost, surprinzator, bune, au fost masuri liberale si mi-as dori ca noul govern sa le continue, a declarat pentru wall-street.ro, Alexandru Lapusan, cofondator si director general al producatorului de software Zitec.

“Caderea Guvernului nu ne afecteaza si in niciun caz nu ne afecteaza negativ pentru ca noi nu avem deloc contracte cu statul. Pe de alta parte, masurile luate in ultimul an de Guvernul Ponta, au fost, suprizator, masuri bune, liberale. De exemplu, scaderea CAS, scaderea impozitului pe dividende. Mi-as dori ca aceste masuri sa fie continuate si de Guvernul care va urma. In ceea ce priveste felul in care ar putea fi influentate bugetele clientilor, cred ca nu se va intampla nimic. De obicei, clientii straini cu care lucram nu sunt foarte atenti la aceste aspecte, iar clientii din Romania sunt companii private, care nu au contracte cu statul”, mai spune managerul.

El a adaugat ca demisia lui Victor Ponta si caderea automata a Guvernului este un lucru bun, aceasta fiind o decizie pe care fostul premier trebuia sa o ia de mai mult timp si nu sa astepte protestele a zeci de mii de oameni.

“Inclusiv cancelariile straine care au fost in Romania zilele acestea au observat ca Guvernul nu mai era unul recunoscut, ci unul lipsit de moralitate si, poate chiar, de legalitate”.

Zitec este unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, iar compania tinteste pentru anul acesta un business de 5 milioane de euro fata de 3,3 milioane de euro in 2014. Producatorul lucreaza pentru clienti din Romania precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion sau Network One Distribution, dar si pentru clienti din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca.

Citeste si:
Ponta anunta ca Pro Romania nu voteaza guvernul Orban
Ponta anunta ca Pro Romania...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Afacerile Zitec au crescut cu 34% in 2019, pana la 7 milioane de euro
Setari Cookie-uri