Vodafone Romania a inregistrat venituri din servicii de 172,9 milioane de euro in trimestrul trei, in crestere cu 4,0% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in termeni organici.

Totodata, compania a inregistrat un numar de peste 9 milioane de clienti la 30 septembrie 2015, in crestere cu 546.371, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de clienti, 8.432.970 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

La 30 septembrie 2015, abonatii serviciilor Vodafone reprezentau 40,7% din baza de clienti, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 59,3%. Utilizatorii serviciilor prepaid au crescut cu 0,8 puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Consumul de date a crescut tot mai rapid, cu peste 135%, in timp ce si vanzarile de smartphone-uri au accelarat, cu o rata de crestere de 63% fata de anul trecut. Ne mentinem focusul de a furniza tuturor utilizatorilor continut relevant prin reteaua Supernet 4G, certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date", a declarat Ravinder Takkar (foto principala), presedinte si CEO Vodafone Romania.

Consumul de date mobile a crescut cu 135,6% in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut
Rata de penetrare a smartphone-urilor in baza de utilizatori a crescut cu 7 puncte procentuale in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2015, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 63% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:
Vodafone, venituri in crestere cu 5% in trimestrul trei
Vodafone, venituri in...

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Primele oferte combinate Vodafone + UPC: Cum se vor integra serviciile