Audio Libraria, prima librarie de carti audio de pe piata locala, a fost lansata sub forma unei aplicatii mobile, investitia in dezvoltare acestui start-up fiind de circa 20-25.000 de euro, a declarat pentru wall-street.ro, Cristian Nicolae, director executiv al SoftExpert Mobility, compania care a lansat aplicatia alaturi de partenerii de la Creative Education Plus.

Aplicatia este disponibila pe smartphone si tableta si contine cateva sute de audiobook-uri, provenite de la doisprezece parteneri (edituri si autor). Libraria contine carti audio din domenii diverse de la dezvoltare personala si profesionala, la literatura, istorie si eseistica, parenting si povesti pentru copii.

Audio Libraria a fost dezvoltata in urma unui parteneriat intre Creative Education Plus si SoftExpert Mobility.

Printre editurile si autorii inclusi in librarie se numara Humanitas Multimedia, Smartbox Family, ACT si Politon, Dynamic Human Resources, Editura SPER, Pavcon, Speakers Club, ID Learning , Lorand Soares Szasz, Liviu Pasat, Carmen Ivanov, Florin Pasat Plus.

„Aplicatia este disponibila momentan pentru smartphone-urile/tabletele cu sistem de operare Android. In scurt timp, va fi disponibila si versiunea pentru iOS. Utilizatorul isi descarca gratuit aplicatia din Google Play, isi creaza propriul cont, isi alimenteaza contul prin SMS sau folosind un card Visa sau MasterCard si isi cumpara audiobook-urile preferate. Apoi le poate asculta offline sau online.” a completat Cristian Nicolae, director executiv la SoftExpert Mobility.

Un audiobook odata cumparat, poate fi descarcat gratuit de cate ori un utilizator doreste pe orice dispozitiv pe care esti logat. Utilizatorul nu trebuie sa fie conectat la internet pentru a asculta audiobook-urile descarcate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri