Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, ofera reduceri de Black Friday intre 20 si 29 noiembrie, iar preturile la telefoane si accesorii pot fi mai mici cu pana la 90%, au declarat oficialii companiei pentru wall-street.ro.

Campania de reduceri va incepe pe 20 noiembrie odata cu deschiderea tuturor magazinelor Orange, iar in online incepand cu ora 10:00.

„De pe 16 noiembrie si pana pe 19 noiembrie 23 :59, vizitatorii paginii orange.ro/blackfriday au avut posibilitatea sa se inscrie la un concurs prin care aveau sansa sa castige un ceas inteligent Vector Luna. Participantii la concurs vor avea acces la promotiile de pe orange.ro cu doua ore mai devreme. Pentru a intra in concurs, vizitatorii site-ului trebuie sa isi creeze un cont online, sa intre pe pagina concursului si sa voteze un produs din lista disponibila: tableta Vonino iMart QS, minidrona Parrot Rolling Spider Blue, telefoanele Samsung Galaxy S6 Edge Plus, HTC One M9 sau Huawei P8. Produsele cu cele mai multe voturi vor fi disponibile la pret promotional in perioada Black Friday”

Reducerile la telefoane si accesorii pot ajunge la 90%.

„Vom avea promotii la telefoane, tablete si accesorii, insa si trafic dublu de date la anumite abonamente si dublarea punctelor Orange Thank You la achizitionarea telefoanelor 4G. In aceasta editie a Black Friday intra 58 modele de telefoane și 300 modele de accesorii. Pe langa multe alte produse si oferte, vor intra in promotie device-urile care primesc cele mai multe voturi in cadrul concursului online”, au adaugat oficialii Orange.

Nu vor exista diferente de preturi intre magazinele fizice si magazinul online al companiei.

Orange este cel mai mare operator telecom de pe piata locala cu 10,28 milioane de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri