RCS & RDS reduce tarifele catre operatorii de telefonie mobila

Compania RCS & RDS va reduce tarifele catre operatorii de telefonie mobila, incepand cu data de 1 octombrie 2006, potrivit unui comuniat de presa.
Aceasta actiune se fundamenteaza pe decizia ANRC, din 10 iulie, aplicabila de la 1 septembrie. RCS & RDS este primul operator de telefonie fixa care opereaza reduceri la tarifele apelurilor catre mobil, reduceri de 14%, fata de tarifele practicate pana acum.

Prin aceasta decizie de reducere a tarifelor catre retelele de telefonie mobila, RDS.Tel intentioneaza sa comunice tarifele sale avantajoase, dorind sa ofere clientului posibilitatea de a vorbi la telefon cat mai mult si la cele mai avantajoase preturi. De asemenea, incercam sa-i ajutam pe abonatii nostri sa depaseasca bariera psihologica de a-si suna prietenii, cunostintele de pe fix pe mobil, a declarat Mihaela Dumitrescu, Brand Manager RDS.Tel.

Pentru clientii persoane fizice, apelurile catre retelele mobile Orange, Vodafone si Zapp vor fi taxate cu numai 0,09 euro/minut, iar pentru Cosmote cu 0,105 euro/minut. Reducerile se aplica si pentru clientii companii, pentru care tarifele pornesc de la doar 0,08 euro/minut catre Orange, Vodafone si Zapp, iar catre Cosmote tariful va fi de 0,10 euro/minut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Prima licitație pentru frecvențe 5G pleacă de la 900 de milioane de euro
Setari Cookie-uri