Compania asiatica D-Link a lansat sistemul 2-Bay Network Storage Enclosure pentru birourile de acasa sau micile companii, pentru a stoca si a rula, in conditii de siguranta, continut media digital.

D-Link DNS-323 ofera acces rapid si sigur la fisiere media, local si prin Internet, creand astfel o retea centrala pentru un back-up de date importante, informeaza Rompres. D-Link, furnizor de solutii complete pentru consumatori individuali si companii, a prezentat sistemul de stocare in retea conceput astfel incat sa imbunatateasca rularea in comun a fisierelor multimedia, sa securizeze date importante si sa ruleze continut catre playere video, oferind in acelasi timp un back-up (sistem de siguranta) si capabilitati de recuperare de continut fara precedent la nivelul dispozitivelor pentru consumatori individuali si mici companii.

Noul D-Link 2-Bay Network Storage Enclosure (DNS-323) este primul de acest tip care incorporeaza un set complet de tehnologii de generatie urmatoare, inclusiv o conexiune rapida Gigabit Ethernet, suport pentru doua hard drive-uri interne 3.5-inch SATA, un server FTP incorporat pentru accesarea fisierelor prin Internet, server media UPnP audio visual (UPnP AV) incorporat, pentru rulare de continut digital in conditii de performanta superioara, catre playere media compatibile cum ar fi familia de produse D-Link MediaLounge si tehnologia RAID 1 pentru asigurarea fisierelor importante (back up si mirroring).

"Acest Network Storage Enclosure reprezinta urmatoarea generatie de sisteme de stocare, ca nivel de performanta si protectie, oferind o solutie extrem de puternica si de flexibila pentru stocarea si rularea in comun a fisierelor media digitale, in reteaua de acasa sau de la birou, ori prin Internet," a declarat AJ Wang, Chief Technology Officer la D-Link.

Utilizatorii pot crea back-up pentru fisiere cu muzica, fotografii sau video, folosind DNS-323 pentru a le pastra in conditii de siguranta, apoi pot utiliza server-ul media UPnP AV incorporat pentru a trimite continut digital catre playere media compatibile.

D-Link aniverseaza in 2006 20 de ani de cand "construieste retele pentru oameni". Fondata in Taipei in 1986, compania D-Link a ajuns la o cifra de afaceri de 1 miliard de dolari si este recunoscuta ca designer, developer si producator de solutii pentru retele, sisteme broadband, produse electronice digitale, comunicatii de voce si date. D-Link are 20 birouri in Europa, iar cartierul general se afla in Londra, Marea Britanie. Regiunea este de importanta majora pentru companie, inregistrand o treime din cifra globala de afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri