China Mobile, cea mai mare companie de telecomunicatii din lume, a dezvaluit din greseala data de lansare a noului smartphone Samsung Galaxy S7 in timpul unei prezentari. Astfel, Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe 21 februarie la Mobile World Congress de la Barcelona, iar lansarea in magazine va avea loc in martie, scrie Forbes.

Sursa foto: igalaxys7.com

Data lansarii marcheaza o schimbare semnificativa pentru companie, care a prezentat modelul anterior, Galaxy S6, in luna martie a anului trecut si l-a lansat in magazine in aprilie. De asemenea, ar insemna ca modelele Galaxy S6 si S6 Edge au un ciclu de viata de 10 luni.

De fapt, Samsung deja a implementat aceasta miscare odata cu lansarea Galaxy Note 5, in august 2015 – la 10 luni dupa Galaxy Note 4, fapt ce i-a oferit Samsung un avans de o luna fata de lansarea Iphone 6S, in timp ce Galaxy Note 4 s-a lansat la o luna dupa modelul iPhone 6 Plus.

Lansarea noului model Samsung Galaxy S7 in luna februarie a acestui an ii ofera companiei un avans de sapte luni fata de aparitia modelului iPhone 7, in septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri