Keren l-a inlocuit in ianuarie pe Valeriu Nistor, cel care a condus compania timp de doi ani, din ianuarie 2013.

Liderul IBM Romania are peste 20 de experienta in vanzari la nivel mondial, in zone precum America de Nord, Europa de Vest si Est, Rusia si fostele state CIS (Comunitatea Statelor Independente).

Managerul a urmat cursurile Institutului Politehnic din Toronto si Henley Business School in Marea Britanie. Keren lucreaza pentru IBM din anul 1994, cu o pauza intre anii 2000 - 2011, perioada in care a lucrat pentru companiile AmdDocs, Formula Group, Alvarion.

Citeste si:

S-a reintors in IBM in anul 2011 cand a preluat o functie de management in cadrul diviziei de stocare pentru regiunea Europei Centrale si de Est. Ultima pozitie inainte de a fi country leader al IBM Romania a fost cea de manager al diviziei de hardware a IBM pe zona Europei de Sud-Est (Bulgaria, Croatia, Hungary, Slovenia, Serbia, Romania). El a ocupat aceasta functie intre 2013 si 2014.

“Sunt genul de manager foarte implicat operational (hands-on kind of guy), iubesc Romania de cand lucram la nivel regional. Mi s-au oferit mai multe roluri regionale, iar unul dintre ele a fost sa conduc filiala din Romania si mi-am dorit sa fac acest lucru datorita potentialului de crestere al tarii si datorita oamenilor. Este o provocare si vreau sa duc compania cat mai sus astfel incat sa o transform conform strategiei globale IBM. Rolul meu este sa deschid usile pentru Romania ca toata lumea sa inteleaga ce se intampla aici. Romania este o tara care intelege industria IT, avem un centru de suport cu care ne sustinem clientii din toata lumea, deci este clar ca aici exista cunostinte IT. Tot managementul executiv din Europa si din Europa Centrala si de Est a vazut ce facem in Romania. Managementul ne sustine, iar Romania este foarte importanta pentru IBM”, a declarat Keren pentru wall-street.ro,acesta fiind prima aparitie in presa a managerului.

Afla mai multe despre planurile managerului din articolul: Ron Keren, seful IBM Romania: Azi suntem o organizatie mai deschisa ca oricand