In doar cinci zile, un copil de 7 ani a cheltuit aproape 6.000 de dolari in timp ce se juca un joc pe iPad-ul tatalui sau, scrie The Telegraph.

Intre 13 decembrie si 18 decembrie, 60 de plati separate au mers catre iTunes de pe cardul lui Mohamed Shugaa, 32 de ani si tatal lui Faisall. Per total, acesta din urma a cheltuit aproape 4.000 de lire, fara sa realizeze ca sunt bani reali.

Faisall se juca Jurassic World, un joc care permite construirea unui parc pentru dinozauri; in anumite situatii, poti cumpara „Dino Bucks” pentru a te dezvolta. Acesti „Dino Bucks” sunt, de fapt, bani reali.

„Am fost foarte suparat”, a spus Shugaa. „Am 32 de ani, de ce ar crede Apple ca as cheltui mii de lire pentru a cumpara dinozauri? De ce nu mi-au trimis un mail sa ma anunte de aceste cheltuieli? Cat timp ar mai fi permis asa ceva?”, se intreaba tanarul tata.

Pana la urma, Apple a returnat banii acestuia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri