Sunt nenumarate experiente neplacute ale clientilor care au achizitionat artificii si nenumarate cazuri care s-au soldat cu accidente nedorite din cauza acestor solutii care lumineaza cerul in prag de sarbatoare.

Brian Krzanich, CEO al Intel, a facut o predictie interesanta in cadrul unui discurs pe care l-a sustinut la editia din acest an a Consumer Electronics Show (CES). Acesta este de parere ca dronele, si intreaga tehnologie care insoteste aceste gadget-uri „la moda”, vor inlocui artificiile. Asa sa fie?

„Vad un viitor in care artificiile si toate riscurile la care oamenii se expun, prin fumul degajat si murdaria lasata in urma, sa fie istorie, acest mod de entertainment urmand sa fie inlocuit de potentialul nelimitat si de creativitatea utilizarii dronelor luminoase”, a declarat Krzanich.

Declaratiile CEO-ului Intel nu vin in orice moment, ci in contextul in care tehnologia actuala, dovedita inclusiv de gigantul american intr-un clip video, in care sunt prezentate 100 de drone luminoase care sunt sincronizate la muzica Simfoniei a Cincea a lui Beethoven, desfasoara, fara probleme, un joc de lumini deosebit, toate aceste dispozitive fiind echipate cu chip-uri Intel.

Interesant este faptul ca Intel a stabilit de curand un nou record mondial pentru zborul simultan al celui mai mare numar de drone in cadrul unui eveniment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri