Samsung ar putea introduce facilitatea Live Photos in noul Galaxy S7, dupa ce principalul concurent, Apple, a realizat acest lucru anul trecut odata cu lansarea iPhone 6S.

Live Photos foloseste imaginile luate inainte si dupa ce apesi declansatorul pentru a crea un scurt GIF animat. Apple a subliniat ca fotografiile astfel rezultate nu sunt cu mult mai mari decat cele „traditionale”.

Versiunea Samsung, inca neconfirmata oficial de companie, s-ar putea numi ori Timeless Photo, ori Vivid Photo, conform unui raport citat de Businessinsider.com.

Spre deosebire de Live Photos, fotografia nu va captura si audio. Acest lucru inseamna insa ca acestea pot fi exportate ca GIF-uri, fiind imediat posibil sa le impartasesti pe Facebook sau Twitter. Facebook a trebuit sa faca modificari odata cu lansarea iPhone 6S pentru a permite formatul diferit al companiei americane.

Galaxy S7 va veni, conform rapoartelor, in mai multe versiuni – Edge, Note si Galaxy. Device-ul se va lansa, cel mai probabil, in martie anul curent. Dupa Samsung, este posibil ca si concurentii companiei, printre care se numara LG sau Sony, sa lanseze terminale cu aceasta facilitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri