Oracle, unul dintre cei mari producatori de software la nivel global, vrea sa recruteze 1.400 de specialisti in domeniul vanzarilor cloud in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa)

Compania cauta atat specialisti la inceput de cariera (cu doi-trei ani de experienta), cat si seniori in acest domeniu.
Noile locuri de munca vor fi distribuite in sase regiuni: Amsterdam (Olanda), Cairo si Dubai (Orientul Mijlociu), Dublin (Irlanda), Malaga (Spania) si Praga (Republica Ceha).

“Oracle nu limiteaza recrutarea celor 1.400 de persoane la tarile din regiunea EMEA in care isi vor desfasura activitatea (Amsterdam, Cairo, Dubai, Dublin, Malaga, Praga) si este interesata si de candidati care isi doresc sa se relochez, inclusiv din Romania. Oracle este o companie globala si are echipe internationale in toate pietele in care isi desfasoara activitatea, respectand specificul clientilor sai”, au declarat reprezentantii Oracle in legatura cu posibile recrutari si in Romania.

Decizia de a recruta 1.400 de persoane pentru vanzarea de servicii cloud in regiunea EMEA reprezinta o investitie de mai multe miliarde de dolari din partea Oracle.

Candidatii pot aplica pe site-ul: http://experience.oracle.com
Oracle are circa 3.000 de angajati in Romania si este cel mai producator de software prezent pe piata locala, in functie de cifra de afaceri.

Citeste si:
Ce joburi au cautat romanii in luna aprilie
Ce locuri de munca au cautat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
BestJobs: Cele mai cautate joburi in luna mai