Compania IP Devel - specializata pe software integrat pentru echipamente non-computer - va deveni cel mai important centru de proiecte integrate IT din Europa de Est, a anuntat Jean-Manuel Bullukian, seful diviziei de IT al companiei elvetiene Adecco, in urma achizitionarii acestei companii de catre Adecco, furnizor mondial de servicii de plasare de personal.
"IP Devel va creste de la 1,5 milioane euro in 2005, la 3,3 milioane euro in 2006 si pana la un nivel de la 5,6 milioane euro in 2007", a spus Bullukian.

De asemenea, Adecco a anuntat ca va investi in compania romaneasca de software intre 5 si 10 milioane de euro in urmatorii ani.

Noua companie care se va construi dupa achizitie va fi o combinatie intre nivelul serviciilor tehnice oferite si capacitatile Adecco de a atrage si a retine cei mai buni oameni tehnici de pe piata. IP Devel are in prezent in jur de 130 de angajati, dar va ajunge la 160-170 pana la sfarsitul anului. Pentru 2007 numarul angajatilor este prevazut sa ajunga la 250-300.

Oficialii companiei au anuntat ca vor avea loc importante investitii in oameni, in training, in infrastructura si, cel mai important, in dezvoltarea serviciilor si a calitatii acestora.

IP Devel intentioneaza sa isi deschida in cel mai scurt timp birouri regionale in importante orase ale tarii, pana acum existand un birou doar in Bucuresti.

Pentru achizitia din Romania au fost evaluate intre una si cinci companii. Adecco achizitioneaza intre patru si cinci firme pe an, iar in 2007 acest numar va creste la sase.

Adecco, companie Fortune Global 500, lider global in servicii de plasare de personal, cu o cifra de afaceri de peste 18 miliarde euro in 2005, a achizitionat in urma cu cateva luni IP Devel, furnizor de solutii software specializate in sisteme integrate si servicii avansate de testare. IP Devel face parte din Adecco Engineering & Technical, una dintre cele sase linii globale de business ale Grupului Adecco.

Infiintata in octombrie 2000, IP Devel ofera solutii complexe de externalizare in IT, urmarind cu preponderenta de la infiintare dezvoltarea serviciilor software, evoluand ulterior catre solutii IT specializate in sisteme integrate, testare si validare. IP Devel a reusit sa patrunda in piete traditionale precum Europa si Statele Unite, dar si in cele complexe din Asia. Din 2000, IP Devel a oferit peste 400 de solutii personalizate pentru clienti internationali si lideri globali in tehnologie, in industrii precum comunicatii, multimedia si electronice de larg consum, automotive si sisteme de navigatie maritima.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri