Oracle Romania a anuntat finalizarea proiectului de implementare a aplicatiilor de gestiune financiar-contabila, a achizitiilor si de managementul stocurilor la RomTelecom.
Solutia informatica Oracle vizeaza procesele financiare, de achizitii, gestiune si planificare a stocurilor din cadrul RomTelecom, controlul tuturor tranzactiilor, automatizarea proceselor de afaceri din zona financiar-contabila, gestiunea mijloacelor fixe si a fluxurilor de numerar.

Aplicatiile Oracle destinate transformarii managementului financiar al operatorului dominant de telefonie fixa, au ca scop implementarea unor bune practici, dezvoltate anterior la nivel global de catre compania de soft, in domeniul financiar-contabil, de achizitii si gestiune a stocurilor.

Oracle este una dintre cele mai mari companii globale de software pentru mediul enterprise din lume. Oracle, JD Edwards, PeopleSoft si Siebel sunt marci inregistrate ale Oracle Corporation si ale partenerilor sai. Compania ofera solutii de planificare a resurselor unei intreprinderi (ERP), gestionare a relatiilor cu clientii (CRM) si alte solutii de afaceri.

RomTelecom este operatorul de comunicatii cu pozitie dominanta din Romania. in ultimul an compania a intrat pe piata de Internet si date, dupa investitii semnificative in retea si implementarea de noi tehnologii, care permit furnizarea servicii de banda larga pentru accesarea Internetului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri