RCS&RDS: Nu avem datorii la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Operatorul de TV prin cablu RCS&RDS, care in urma cu un an a absorbit societatea Romania Cable Systems in cadrul unui proces de fuziune, nu are nici un fel de datorie catre bugetul de stat, avand toate obligatiile achitate la zi, au declarat marti oficialii companiei.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat luni ca va bloca conturile a 5.112 de companii cu datorii preluate de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pentru creante de peste 17,8 milioane lei, intre aceste companii aflandu-se si Romania Cable Systems.

Desi lista datoriilor este publicata pe pagina de internet AVAS, debitorii nu si-au achitat obligatiile, prin urmare, potrivit comunicatului, "unica solutie a ramas blocarea conturilor bancare".

Printre debitorii carora AVAS le-a blocat conturile se mai numara si SANEX Cluj Napoca, Sinteza Oradea, Romania Cable Systems, Romania Cable Holdings Bucuresti, Flamingo International SRL Sibiu, Bega Reparatii Vagoane Timisoara, Europharm Brasov, RADEF RomaniaFilm, Alpha Metal Bucuresti.

RCS&RDS a avut anul trecut o cifra de afaceri de 200 milioane de dolari, in crestere cu 60% fata de anul precedent, potrivit raportului de bilant publicat in luna aprilie de companie.

RDS&RCS este printre cei mai mari furnizori de televiziune si Internet prin cablu din Romania, dar si unul din cei mai mari operatori alternativ de telefonie fixa din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri