Cel mai mare salon de jocuri video din Japonia, Tokyo Game Show, isi deschide vineri portile, printre atractiile ce urmeaza a fi prezentate vizitatorilor numarandu-se in special jocurile concepute special pentru PlayStation 3 si Nintendo Wii, cu cateva saptamani inainte ca aceste console de jocuri video sa-si faca debutul pe piata japoneza.

Aproximativ 107 societati vor participa la cea de a zecea editie a Tokyo Game Show, care va fi deschis pentru marele public in zilele de sambata si duminca, dupa o zi rezervata profesionistilor. Aproximativ 160.000 de vizitatori sunt asteptati sa treaca pragul acestui salon important pentru pasionatii de jocuri video, informeaza Rompres.

Noua PlayStation 3 (PS3) de la Sony va fi pentru prima data disponibila publicului pentru testare, dupa ce la precedenta editie a Tokyo Game Show a fost prezentat doar sub forma de prototip.

Aproximativ 20 de jocuri concepute special pentru aceasta consola vor fi prezente la standurile Sony, in speranta ca pasionatii de jocuri video vor fi sedusi de noua consola. PS3 va aparea pe rafturile magazinelor din Japonia incepand cu 11 noiembrie, in SUA incepand cu 18 noiembrie, insa in Europa va debuta doar din luna martie 2007, cu patru luni mai tarziu decat se intentiona initial.

Desi rivalul Nintendo nu va avea un pavilion propriu la Tokyo Game Show, la standurile creatorilor de jocuri vor fi prezentate cinci noi jocuri concepute special pentru consola Nintendo Wii, programata a aparea pe piata incepand cu data de doi decembrie 2006.

In afara de aceste console mult-asteptate si de jocurile asociate lor, alte aproximativ 500 de titluri de jocuri pentru alte platforme (PlayStation 2, PlayStation portable (PSP), Nintendo DS, Nintendo DS Lite, Microsoft XBox 360) vor fi oferite in demonstratiile prilejuite de Tokyo Game Show. in plus, asa cum se obisnuieste de cativa ani, salonul de la Tokyo va avea un spatiu rezervat jocurilor pentru telefoanele mobile, un tip de divertisment foarte popular in Japonia. Aproximativ 125 de jocuri de toate tipurile (actiune, puzzle, simulare, quiz) vor fi propuse spre testare la standurile marilor operatorii japonezi de telefonie mobila NTT DoCoMo si KDDI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri