HP a anuntat numirea de catre consiliul sau director a lui Mark Hurd, ca director executiv si presedinte al companiei.

Hurd, in varsta de 48 de ani, a lucrat timp de 25 de ani la NCR, ocupand diferite pozitii de conducere in domeniile operational, vanzari si marketing. Inaintea primirii noilor responsabilitati la HP, Hurd a fost presedinte si director executiv al NCR si a detinut, timp de trei ani, functia de presedinte si director operational al diviziei Teradata a companiei, pe care a transformat-o in lider mondial in domeniile depozitelor de date corporationale.

Patricia Dunn, presedinte non-executiv al companiei, a declarat ca Hurd a fost desemnat in unanimitate de catre consiliul director HP datorita succeselor obtinute in conducerea unei organizatii complexe, precum si calitatilor sale manageriale si personale deosebite.

"HP este una dintre cele mai mari companii din lume, cu o istorie remarcabila a inovatiilor, cu un talent exceptional si pozitii de lider in multe din liniile sale de produse si servicii. Este o mare onoare pentru mine sa ma alatur echipei sale manageriale si sa am posibilitatea sa contribui la succesele sale", a declarat Hurd.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri