Euronet Services , filiala a Euronet Worldwide anunta semnarea unui Acord de Servicii de Management cu Brodos Romania SRL (Brodos Romania), filiala a Brodos AG, o companie privata cu capital german care furnizeaza servicii de retail si distributie electronica pentru industria telefoniei mobile. Brodos Romania este lider in servicii de reincarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila preplatite (prepaid) in Romania.

Odata cu semnarea Acordului de Servicii de Management, Euronet Romania a demarat procesul de consiliere a Brodos Romania cu privire la aspectele cheie ale activitatii companiei, inclusiv operatiunile zilnice si interesele comerciale. In plus, Euronet Romania intentioneaza sa valorifice expertiza companiei- mama in procesarea tranzactiilor prepaid, inclusiv cele mai bune practici internationale ale acesteia, in vederea extinderii prezentei Brodos Romania pe piata romaneasca de prepaid. Ca o recunoastere a Acordului de Servicii de Management dintre Euronet Romania si Brodos Romania, Vodafone S.A. si Orange S.A., primii doi operatori ca marime de pe piata telefoniei mobile din Romania, au prelungit acordurile lor de procesare cu Brodos Romania pe perioade de mai multi ani.

Brodos Romania, infiintata in 2001, este o companie specializata in furnizarea serviciilor de reincarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila preplatite (prepaid), in principal la terminale POS din Romania. Brodos Romania ofera, de asemenea, servicii de incarcare electronica sau directa a cartelelor de telefonie mobila preplatite (prepaid) prin intermediul ATM-urilor, PC-urilor si caselor de marcat electronice. In prezent, compania ofera servicii de reincarcare directa la peste 14.000 de terminale POS. Brodos Romania are, de asemenea, relatii directe cu cei mai importanti distribuitori de servicii de reincarcare electronica (prepaid) de pe piata, precum si cu retaileri importanti si retele de benzinarii.

Pe piete cum este cea din Romania, cresterea vanzarilor de minute prepaid, se datoreaza cresterii numarului de utilizatori de servicii prepaid, migrarii operatorilor de telefonie mobila de la cartelele razuibile la distributia electronica si din adaugarea de noi comercianti si terminale POS. Din datele furnizate de operatorii de telefonie mobila reiese ca gradul de penetrare a telefoniei mobile in Romania este de aproximativ 70%. Cresterea numarului de abonati de telefonie mobila continua sa alimenteze cresterea numarului de utilizatori de servicii prepaid de pe aceasta piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri