Telekom Romania, cel mai mare operator de comunicatii fixe si mobile de pe piata locala, va investi anul acesta circa 180 de milioane de euro in special in reteaua de fibra optica, internet mobil, servicii inovative care sa creasca satisfactia clientilor si extinderea portofoliului segmentului de business, a declarat Miroslav Majoroš, cel care este de la inceputul lui ianuarie noul CEO al companiei.

Operatorul vrea ca anul acesta sa extinda cu peste 30% acoperirea retelei bazate pe fibra optica, avand ca obiectiv atingerea a 2 milioane de gospodarii pana la sfarsitul anului 2016.

Majoroš, cel care de la 1 ianuarie l-a inlocuit pe Nikolai Beckers, fostul CEO al Telekom, a adaugat ca printre prioritatile sale se numara cresterea profitabilitatii si fluidificarea proceselor astfel incat sa creasca eficienta in companie.

"Inca sunt procese si produse care sunt diviziate in urma rebrandingului si le putem face sa functioneze impreuna", a explicat managerul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri