Orange Romania va avea, de la 1 mai, un nou director financiar, Adela Guedon urmand sa-l inlocuiasca in functie pe Diego Martinez Lopez, care va prelua aceeasi pozitie la Orange Spania, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila.

Cu 18 ani de cariera in domeniul financiar, Adela Guedon (foto) are o experienta vasta pe piata europeana de telecomunicatii si pe cea romaneasca, in particular. Ea si-a inceput cariera la Orange Romania in 1997, unde a avansat de la junior accountant pana la Corporate Finance Director, devenind cel mai tanar membru al Comitetului Executiv al companiei, conform Mediafax.

De nationalitate romano-franceza, Guedon a preluat in 2007 prima functie internationala, de director financiar (Chief Financial Officer - CFO) la Orange Moldova. In prezent, ea este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizeaza echipa internationala de controlling si activitati din sapte tari europene.

Orange este lider pe piata de telefonie mobila din Romania cu 10,17 milioane de clienti si venituri de 947 milioane de euro la finele anului trecut. Orange Romania este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 262 milioane de clienti pe cinci continente.

Orange Romania furnizeaza o gama extinsa de solutii de comunicatii pentru persoane fizice si companii, de la servicii de baza pana la servicii complete de voce, date fixe si mobile, precum si servicii TV.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei