La 10 ani de la infiintare, 3Pillar Global anunta extinderea operatiunilor din Cluj-Napoca si Timisoara si angajeaza 100 de specialisti pentru a raspunde cererii ridicate de produse si servicii IT “Made in Romania”.

3Pillar Global, companie americana de servicii IT, infiintata in SUA in 2006 si cu o prezenta activa pe piata din Romania din 2009, isi extinde operatiunile din tara, astfel incat pana la finalul anului sa ajunga la un numar de 450 de angajati in cele doua centre din Cluj-Napoca si Timisoara.

In cele doua centre 3Pillar Global din Romania lucreaza in prezent 350 de angajati, iar tinta pentru anul acesta este de a ajunge la un numar de 450 de specialisti IT. Pozitiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizeaza ingineri IT cu o experienta de peste 3 ani, care sa acopere functiile de programare si testare. 3Pillar Global urmareste in special ingineri cu competente in tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicatii web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) si mobile (iOS si Android) dar si experienta in testare (manuala si automata). De asemenea, compania cauta si manageri cu experienta tehnica, managementul operational la nivel global al companiei fiind concentrat in Cluj-Napoca.

Din cei 700 de angajati pe care compania ii are la nivel global, 230 lucreaza in noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 120 in City Business Centre Timisoara. Nevoile de programare si testare, dar si managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din Romania, India si Statele Unite, in vreme ce functiile comerciale ale companiei sunt concentrate in Statele Unite si Marea Britanie. Birourile din Romania deservesc in principal clienti renumiti in sectorul lor de activitate pentru care compania dezvolta solutii software in domeniile media si entertainment, informare, sanatate si in domeniul financiar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri