Astazi, Apple va sustine un eveniment major de lansare produse din sediul lor central din Cupertino, California. Un grup select de jurnalisti si parteneri au primit invitatii, insa toti ceilalti vor putea urmari evenimentul prin live stream.

Desi compania americana a fost, ca de obicei, foarte zgarcita cu amanunte privind lansarile, analistii se asteapta la un iPhone de mai mici dimensiuni, 4 inci, si o noua tableta iPad.

Evenimentul va avea loc in aceasta seara, ora 19:00 in Romania. Apple ofera live feed pe site-ul propriu; acesta poate fi vizualizat pe:

  • iPhone, iPad sau iPod Touch pe Safari cu minim iOS 7.0
  • Mac cu Safari 6.0.5 si OS X 10.8.5
  • PC cu Microsoft Edger pe Windows 10.

Exista de asemenea si o aplicatie numita „Apple Events”, pe care o puteti dowloada si urmari prezentarile din aceasta seara. Ramane de vazut de asemenea daca Tim Cook, CEO-ul companiei, va oferi si cateva explicatii privind razboiul recent cu FBI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri