Endava, companie de consultanta IT si producatore de software cu sediul central la Londra, formata recent prin fuziunea companiilor Brains Direct, Concise si INSL, a anuntat ieri achizitia companiei clujene Alfa Global Solutions (AGS), intr-o tranzactie a carei valoare nu a fost facuta publica potrivit NewsIn.

AGS este o companie infiintata in 1997, specializata in dezvoltarea si testarea de software pentru mai multe domenii intre care si sectorul bancar sau telecomunicatii., fiind partener Microsoft si Oracle, potrivit unui comunicat al companieiei Endava.

Echipa AGS, formata in acest moment din peste 60 de specialisti va fi pastrata si integrata in structura Endava, sub conducerea directorului executiv Nigel Bridges, toate produsele dezvoltate, precum si serviciile oferite de AGS fiind integrate in portofoliul companiei londoneze.

Endava ofera consultanta IT, servicii de implementare de arhitectura de retea, integrare, solutii de securizare a datelor si servicii de infrastructura, folosind solutii informatice dezvoltate in Europa de Est. Compania are reprezentante in Marea Britanie, Moldova si Romania (Bucuresti si Cluj-Napoca).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Care au fost cele mai solicitate aplicatii software in 2018