Endava, companie de consultanta IT si producatore de software cu sediul central la Londra, formata recent prin fuziunea companiilor Brains Direct, Concise si INSL, a anuntat ieri achizitia companiei clujene Alfa Global Solutions (AGS), intr-o tranzactie a carei valoare nu a fost facuta publica potrivit NewsIn.

AGS este o companie infiintata in 1997, specializata in dezvoltarea si testarea de software pentru mai multe domenii intre care si sectorul bancar sau telecomunicatii., fiind partener Microsoft si Oracle, potrivit unui comunicat al companieiei Endava.

Echipa AGS, formata in acest moment din peste 60 de specialisti va fi pastrata si integrata in structura Endava, sub conducerea directorului executiv Nigel Bridges, toate produsele dezvoltate, precum si serviciile oferite de AGS fiind integrate in portofoliul companiei londoneze.

Endava ofera consultanta IT, servicii de implementare de arhitectura de retea, integrare, solutii de securizare a datelor si servicii de infrastructura, folosind solutii informatice dezvoltate in Europa de Est. Compania are reprezentante in Marea Britanie, Moldova si Romania (Bucuresti si Cluj-Napoca).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri